Spremljajte nas tudi na Facebooku

Dogodek podpirajo:
 
 
Organizator dogodka je podjetje Foto Beseničar.
Foto Beseničar

Pravno obvestilo


Kako uporabljamo vaš naslov e-pošte


Vaš naslov e-pošte lahko uporabimo za to, da vam pošljemo naslednje vrste elektronskih obvestil:
  • občasna sporočila o naših storitvah ter prodajne ponudbe Foto Beseničar d.o.o. in povezanih družb,
  • redne elektronske novice o storitvah Foto Beseničar d.o.o. in povezanih družb, na katere ste prijavljeni,
  • ugodne ponudbe naših poslovnih partnerjev, ki vam jih pošljemo v njihovem imenu,
  • obvestila o storitvah, povezanih z vašim računom,
  • druga obvestila, za katera ste se sami prijavili.
Kadar koli se lahko odločite, da ne želite prejemati ponudb in / ali drugih obvestil Foto Beseničar d.o.o. in povezanih družb po elektronski pošti. Ne glede na vašo izjavo, da ne želite več prejemati ponudb in / ali drugih obvestil Foto Beseničar d.o.o. in povezanih družb po elektronski pošti, vam bomo še naprej pošiljali obvestila o spremembah in dopolnitvah splošnih pogojev, tarife, obrestnih mer ali drugih pogodbenih pogojev za tiste storitve, glede katerih ste z Foto Beseničar d.o.o. ali povezano družbo v trajnem razmerju.

Da bi naše ponudbe prek elektronske pošte oblikovali čimbolj po vašem okusu, lahko uporabimo podatke, ki ste nam jih posredovali med prvo transakcijo z nami, v anketah in podatke, ki jih imamo zato, ker ste registrirani uporabnik spletnega portala ter informacije iz zunanjih virov, kot so npr. podatki Statističnega urada Republike Slovenije.

Ta elektronska sporočila lahko vsebujejo grafiko tipa "Clear GIF" ali "Web Beacon", s katerimi merimo uspešnost ponudbe in na osnovi tega izboljšamo svoje storitve. Grafik tipa "Clear GIF" ali "Web Beacon" ne uporabljamo za zbiranje osebnih podatkov.

Ponudbe za storitve Foto Beseničar d.o.o. in povezanih družb vam po elektronski pošti lahko pošljejo tudi druga podjetja, če ste sami zahtevali, da vam podjetje pošilja ponudbe svojih partnerjev in / ali oglaševalcev. Foto Beseničar d.o.o. in povezane družbe tem podjetjem ne posreduje vaših osebnih podatkov. Če ne želite prejemati ponudb drugih podjetij, ki vam jih lahko pošiljajo v našem imenu, se ravnajte po navodilih zadevnega podjetja.

Nagradna igra "Pridi na dan fotografije po svojo nagrado"


Nagradna igra z naslovom Pridi na dan fotografije po svojo nagrado poteka od 18. novembra do 29. novembra 2014. Vsi tisti, ki se boste prijavili na dogodek na spletnem naslovu www.danfotografije.si in se udeležili dogodka, ki bo potekal 29. novembra 2014 med 9.00 in 20.00 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, ali pa boste na samem dogodku izpolnili obrazec z nagradno igro, boste sodelovali v nagradnem žrebanju.

Žrebanje bo javno in bo potekalo na dan dogodka po zadnjem predavanju oziroma ob 19.00 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.  

Z izpolnitvijo zahtevanih podatkov se strinjam z uporabo osebnih podatkov za zbiranje baze podatkov za namene trženja, pošiljanje ponudb, promocijskega gradiva in vabil na dogodke ter telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje, do mojega pisnega preklica. Seznanjen sem, da se lahko iz sistema dobivanja sporočil kadarkoli izpišem z e-sporočilom na naslov info@danfotografije.si. Organizator dogodka, podjetje Foto Beseničar d.o.o. se zavezuje, da bo hranilo, obdelovalo in varovalo pridobljene osebne podatke v skladu z ZVOP-1. Podatki ne bodo posredovani tretjim osebam. Več o tem si lahko preberete v Pravnih obvestilih, objavljeni na spletni strani www.besenicar.si.