Spremljajte nas tudi na Facebooku

Dogodek podpirajo:
 
 
Organizator dogodka je podjetje Foto Beseničar.
Foto Beseničar

Nagradna igra:

Pridi na dan fotografije po svojo nagrado


Nagradna igra z naslovom Pridi na dan fotografije po svojo nagrado poteka od 18. novembra do 29. novembra 2014. Vsi tisti, ki se boste prijavili na dogodek na spletnem naslovu www.danfotografije.si in se udeležili dogodka, ki bo potekal 29. novembra 2014 med 9.00 in 20.00 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, ali pa boste na samem dogodku izpolnili obrazec z nagradno igro, boste sodelovali v nagradnem žrebanju.

Žrebanje bo javno in bo potekalo na dan dogodka po zadnjem predavanju oziroma ob 19.00 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.
 

Nagradni sklad


Bon v vrednosti 300 EUR za nakup kateregakoli
objektiva Tamron.
Bon v vrednosti 200 EUR za nakup bliskavice Metz.
Bon v vrednosti 100 EUR za nakup fotografske torbe
ali nahrbtnika Lowepro.
Pregled in čiščenje fotoaparat DSLR in objektiva
v vrednosti 70 EUR.
 
 

Prijavnica

 
 
 


*vsi podatki so obvezni

Z izpolnitvijo zahtevanih podatkov se strinjam z uporabo osebnih podatkov za zbiranje baze podatkov za namene trženja, pošiljanje ponudb, promocijskega gradiva in vabil na dogodke ter telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje, do mojega pisnega preklica. Seznanjen sem, da se lahko iz sistema dobivanja sporočil kadarkoli izpišem z e-sporočilom na naslov info@danfotografije.si. Organizator dogodka, podjetje Foto Beseničar d.o.o. se zavezuje, da bo hranilo, obdelovalo in varovalo pridobljene osebne podatke v skladu z ZVOP-1. Podatki ne bodo posredovani tretjim osebam. Več o tem si lahko preberete v Pravnih obvestilih, objavljeni na spletni strani www.besenicar.si.

Fotografija nagrade je simbolična.